Media

Publicitate radio-tv

Sunt doua modalitati clare si directe de promovare a propriului business. Credem ca o reclama bine facuta si atent construita poate furniza mesajul asteptat. Indiferent ca alegi Radio sau TV noi te asiguram ca vei avea parte de o experienta cu un impact pozitiv asupra potentialilor consumatori.

Oferim servicii personalizate in mediul radio si tv. Acestea contin:

  • 1. Spoturi publicitare;
  • 2. Cartoane publicitare;
  • 3. Reportaje publicitare;;
  • 4. Stiri publicitare.

Publicitate in ziare

Companiile utilizeaza publicitatea pentru dezvoltarea si recunoașterea brandului popriu, avand in vedere atat vanzarile de produse cat si serviciile oferite. Desi promovarea business-ului dumneavostra prin intermediul radio sau tv poate fi avantajoasa trebuie sa stiti ca si publicitatea in ziarele locale va ofera beneficii in care merita sa investiti. Aceste avantaje sunt urmatoarele:

Gigante Media cu o experienta consolidata atat in presa scrisa cat si in presa online va sta la dispozitie oferindu-va solutii pertinente adaptate nevoilor dumneavoastra.

Publicitate in ziare

1. Audienta proactiva

Cititorii de presa adesea cauta publicitatea in ziare pentru a descoperi oferte avantajoase si cupoane de reducere. Plasarea anuntului dumneavoastra in ziar nu garanteaza ca respectivii cititori il vor observa imediat dar un cititor activ care este in permanenta interesat de oferte va fi tentat si eventual va actiona pozitiv devenind un posibil client.

2. Dezvoltarea unei reputatii pozitive
Editorii de ziare locale lucreza din greu pentru a crea relații pozitive cu membrii comunității pentru a construi o bază de clienți fideli. Cum reputatia unui editor creste, membrii comunității încep să aibă încredere în companie pentru furnizarea de informații exacte în timp util și de multe ori începe să creadă că un editor local de încredere nu va face afaceri cu companii care nu sunt de încredere. Prin publicitate a cu un ziar local, de încredere, care are o bază de clienți fideli, puteți construi o reputație pozitivă în comunitate, folosind aceasta asociere.
3. Buget prietenos
Ziarele noastre ofera companiilor o gama larga de optiuni publicitare care se potrivesc pentru orice buget. Puteti beneficia de servicii suplimentare cum ar fi imprimare color, asistenta grafica, un anunt sau o reclama putin mai mare in interiorul anuntului dumneavoastra sau includerea anuntului in diferite brosuri sau alte materiale publicitare.

Publicitate online

Astazi, succesul pe piață depinde de conceperea și dezvoltarea unei campanii eficiente de publicitate online. Aproape toti consumatorii on-line folosesc mass-media on-line, atunci când caută să cumpere produse și servicii. Publicitatea online, prin intermediul unui site web poate ajuta clienții foarte mult, nu doar cu locatia magazinului si orarul de functionare, dar si cu feedback din partea acestora cu privire la oferte și promoții. SEBESANUL MEDIA poate proiecta și dezvolta un site web pe care il puteti impartasi cu clientii. Mai important, potențialii clienți trebuie să știe că există site-ul tau. Gigante Media vă poate ajuta să promovati site-ul dvs. on-line. Publicitate Pay-per-click și produsele Google pentru companii sunt doar câteva dintre punctele forte pe care le puteti utiliza pentru a promova pe web.

Publicitate Outdoor

Traim intr-o lume care este in permanenta miscare si de aceea reclama potrivita la locul potrivit poate fi solutia care sa iti creasca cifra de afaceri. De ce spunem asta? Iata cateva motive care te vor convinge

Alege Sebesanul Media si bucura-te de privilegiile publicului.

1. Vizibilitate sporita
Dacă doriti sa ajungeti la un segment mare de oameni, la o comunitate sau un oraș intreg, publicitatea outdoor este o modalitate rapida si eficienta de a transmite mesajul dorit.
2. Accesibilitate
O metoda eficienta de publicitate care iti ofera vizibilitate la un pret decent. Toata lumea dorste O metoda eficienta de publicitate care iti ofera vizibilitate la un pret decent. Toata lumea va fi cu ochii pe tinea fi cu ochii pe tine
3. Atragerea atentiei
In publicitate mare inseamna vizibil. Nimic nu se compara cu un panou simplu, calitativ si expresiv, care sa iti transmita mesajul intr-o maniera unica si creativa.

Publicitate Outdoor

De ce publicitate indoor? Este eficienta aceasta forma de promovare? Noi, cei de la Gigante Media spunem ca DA. Hai sa vedem impreuna beneficiile:

1. Vizibilitate sporita
Alegeti sa faceti publicitate in locurile pe care potentialii dumneavoastra clienti le frecventeaza. Atragerea clientilor locali nu a fost niciodata mai usoara ca acum.
2. Accesibilitate
Avem pachete incadrate in toate tipurile de buget pe care orice companiei si le poate permite.
3. Atragerea atentiei
Abordarea Sebesanul Media este bazata pe o strategie de marketing bine pusa la punct. Rezultatul este vizibilitatea companiei dumneavoastra peste tot, in restaurant, sali de sport, baruri, permitandu-va astfel sa captati atentia publicului larg.

Campanii PR

Dezvoltati-va o campanile PR eficienta cu rezultate imediate care sa va aduca cu un pas in fata concurentei. Gigante Media va ofera posibilitatea de a face acest lucru, oferindu-va solutii pentru o campanie PR de succes. Pentru a face acest lucru trebuie sa intelegem anumite lucruri si anume:

1.Intelegerea publicului tinta
Pentru o promovare eficienta a mesajului dumneavoastra catre public, trebuie sa ne asiguram ca el este inteles si perceput corect de segmentul caruia ne adresam. Construim o bază solidă pentru strategia de campanie de PR prin monitorizarea știrilor relevante și conversațiilor sociale care vă ajută să înțelegeți aceste interese. Fie că sunteți în comunicare cu clienții, investitorii, sau partenerii de afaceri, știrile curente si conventiile sociale oferă o perspectivă detaliată directionata catre un public cu perspectivă unică prezentand mesajul intr-o maniera credibila si creativa.
2.Dezvoltam un mesaj convingator
Inspiram oamenii prin prezentarea unui mesaj de interes general. Monitorizam stirile și social media pentru a înțelege ce se întâmplă; poziționam mesajul companiei tale in context, astfel încât povestea ta devine auzita. Includem fapte și perspective care susțin cazul dumneavoastră. Indiferent daca promovati o afacere locala sau un business la nivel national Gigante Media va ofera o perspectiva diferita si o strategie unica care sa directioneze mesajul dumneavoastra intr-un mod credibil si eficient.
3.Alegeti canalele de comunicare cu cel mai mare impact
Modalitatile de promovare trebuie alese cu atentie pentru a furniza o campanie PR potrivita pentru compania dumneavoastra. Daca detineti mai multe afaceri trebuie sa studiem presa pe segmente de piata. Proiectam strategia de PR pentru a face povestea ta cat mai convingatoare promovand-o si redirectionand-o catre publicatii si canale media.

Relatii media

Cautati modalitati noi de a va face produsele si serviciile cunoscute? Sebesanul Media este raspunsul pe care il cautati. Cu o experienta cunoscuta si apreciata in domeniul presei scrise si online suntem siguri ca oferta noastra de servicii media este potrivita pentru compania dumneavoastra.
Cu o echipa talentata de jurnalisti te facem cunoscut publicandu-ti povestea, promovand-o in ziarele noastre pentru ati creste vizibilitatea publica. Deveniți o resursă pentru mass-media astfel incat sa beneficiati de o expunere cat mai favorabila.

Sebesanul Media

dispune de toate instrumentele necesare pentru o campanile media de succes.