Promovare Web

Vrei publicitate pe Facebook ?

Prin ce alt canal media poate afacerea ta sa se faca vizibila la peste aproape 1 miliard de oameni avand astfel si posibilitatea de a comunica direct cu clientii actuali sau potentiali?
Din acest motiv, indiferent daca ai o afacere locala, nationala sau globala, Facebook este raspunsul. Este o mare oportunitate pentru o companie sa faca vanzari online, sa atraga incredere in brandul propriu, sa creeze o platforma unde clientii sa discute despre produse; cand aceste lucruri au succes atunci oamenii vor raspandi opinii pozitive despre produsele tale.

Facebook Remarketing

Remarketingul permite companiei tale sa aduca vizitatori pe site-ul tau, prin intermediul reclamelor, anunturilor etc.
Compania ta poate segmenta campaniile de remarketing pentru a arata anunturi targetate diferitelor grupuri de vizitatori. De exemplu, puteți servi anunțuri pentru utilizatorii pe baza sectiunilor site-ului pe care l-au vizitat. Campaniile de remarketing pot fi, de asemenea, filtrate cu direcționare suplimentara, cum ar fi locația și informațiile demografice.

SEO: Practic, Profitabil, Eficient

Inainte de toate sa lamurim ce inseamna SEO. Termenul in sine desemneaza notiunea de Search Engine Optimization, mai exact optimizare pentru motoarele de cautare. Acest proces de optimizare/promovare site web are drept scop pozitionarea unui site pe prima pagina in topul motoarelor de cautare cu ajutorul unor cuvinte cheie sau prin utilizarea anumitor termeni predefiniti. Desi pare o notiune simpla procesul in sine este foarte complex. Adevarata formula pentru un SEO de succes consta intr-un mix de stiinta si strategie. O strategie SEO puternica poate aduce mai mult trafic site-ului tau; un SEO inteligent poate creste calitatea traficului nu doar cantitatea.

Parteneri TargetWeb

Parteneri TargetWeb

Google remarketing

De ce remarketing?

Remarketingul va permite sa afișați anunturile unor persoane care au accesat site-ul sau care au utilizat aplicația dvs. mobila in trecut. De exemplu, cand utilizatorii parasesc site-ul fara a cumpara ceva, remarketingul va ajuta sa reintrati in legatura cu ei afisand anunturi relevante în timpul navigarii acestora pe web indiferent daca utilizează aplicații mobile sau caută pe Google. Remarketingul dinamic duce totul la un nou nivel, prin includerea in anunt a unor produse sau servicii vazute de utilizatori pe site-ul dvs. Remarketingul dinamic necesita pasi suplimentari, cum ar fi adaugarea de parametri personalizați la eticheta site-ului si crearea unui feed, de unde vor rezulta anunturi personalizate cu performante foarte bune.

Agentia noastra este Certificata de Google in management-ul AdWords.

Sebesanul Media prin serviciul de marketing online a devenit un important furnizor de servicii management Google AdWords și este o onoare de a fi recunoscuti de către Google ca un partener certificat AdWords
De ce sa alegeti Sebesanul Media pentru gestionarea campaniilor PPC?
De la strategie la execuție cu testarea în curs de desfășurare și optimizarea serviciilor noastre complete de gestionare a PPC, Gigante Media insista să-și petreacă timp și energie concentrându-se pe toate celelalte aspecte ale afacerii tale, oferindu-ti siguranta si incredere. Noi oferim servicii de raportare în profunzime, cuprinzatoare si usor de inteles. Raportarea lunara vă arată exact performanta campaniilor PPC, clar si usor de inteles.Ne completam rapoartele noastre lunare cu un raport de sinteză săptămânal, care vă menține mereu informat cu privire la ceea ce se întâmplă în contul dvs. PPC. o Avem instrumente competitive de cercetare care stiu ce fac concurenții dumneavoastră. o Știind ceea ce fac concurenții dumneavoastră pe motoarele de căutare putem să dezvoltam o strategie de gestionare a campaniilor PPC mentinandu-va cele mai bune poziții în peisajul competitiv de căutare. o Noi oferim Pay Per Click expert (PPC) de gestionare a campaniei pe motoare de căutare multiple. o Serviciile noastre de gestionare a PPC ofera publicitate online clientilor prin intermediul Google și a altor motoare de căutare majore, cum ar fi Bing, Yahoo si Facebook. Ele sunt: o Google servicii de administrare AdWords o De gestionare a campaniei LinkedIn PPC o Management campanie pe Facebook PPC