Web Design

Ai nevoie de un Website?

Raspunsul este da! Este solutia optima pentru succesul tau si al afacerii tale in mediul on-line. Noi dam contur ideilor tale, asezandu-le intr-un spatiu numai al tau prin Viziune, Creativitate, Profesionalism si Originalitate
Website-ul va incorpora imaginea ta si a afacerii tale facand-o cunoscuta peste tot. De aceea noi ne asiguram ca aceasta imagine va fi una de succes, eficient promovata cu un impact real si pozitiv aducandu-ti in acest fel vizibilitate si credibilitate.

Deschideti un magazin online de succes

Plata se poate face si in rate lunare !

Cel mai important lucru pentru Sebesanul Media este clientul. Decidem împreună care sunt pași pe care trebuie să îi urmăm în funcție de cerințe și de nevoi. Echipa noastră este la dispoziția ta 24 din 24.
Daca doriti sa va deschideti un magazin online eficace contactati-ne! Va vom scuti de cheltuielile crearii unui magazin cu constructie inchiriabila, ajutandu-va astfel cu o solutie profesionala. Va veti expune produsele intr-un mediu construit pe ideea dumneavostra, pe o platform prietenoasa, usor de accesat si vizualizat. Credem in ceea ce facem si din acest motiv avem intotdeauna perspectiva unui posibil comparator online. Vom avea grija ca magazinul sa fie prezent si pe retelele sociale pentru un impact maxim.

Muta-ti afacerea online si pe mobil!

Credem cu tarie ca o aplicatie mobila indiferent de platforma este indispensabila unui business.

De aceea oferim solutii eficiente si consultanta specializata in procesul de dezvoltare a aplicatiilor mobile. Serviciile principale pe care le oferim sunt dezvoltare aplicatii iPhone si creare aplicatii Android. O aplicatie pentru smartphone ajuta la imbunatatirea relatiei cu clientii si la cresterea eficientizarii vanzarilor. Personalizate, cu un aspect calitativ ridicat, ele vor avea intotdeauna un efect pozitiv si de durata lasand o impresie de profesionalism indiscutabil.
Indiferent daca o aplicatie exista deja pe un Iphone sau un terminal Android, o aplicatie pentru smartphone poate duce afacerea dumneavoastra catre zone noi si interesante.
Este clar ca aceste gadgeturi devin indispensabile managementului transformandu-se in platforme reale de lucru si analiza business. Intelegem nevoile dumneavoastra si punem pe primul plan succesul clientilor nostri..